Fagerlia Gård

Verifisert medlem av Inn på Tunet

Fagerlia Gård ligger fint og sentrumsnært til i Elnesvågen i Hustadvika Kommune og eies av Mali Langnes Bolli og Ole Kristian Drågen. Gården er familiedrevet med ulike fagkompetanser som vi bruker til Inn på tunet tilbudene, både vernepleier, mekaniker, lærer og spesialpedagog. 

Det de mener er viktigst, er at alle får en form for mestringsfølelse, at de lykkes gjennom trivsel, mestring og læring. Store og små, unge og eldre ønskes varmt velkommen til gården. Psykisk helse er noe som settes veldig høyt. Aktiviteter FOR ALLE er deres motto. Oppfølging av elever som ikke finner seg helt til rette i den ordinære skolen er noe som er vårt hjerte nær.

De tilbyr mange forskjellige aktiviteter med utgangspunkt i stell av dyr (sauer og kalver). Men de tilbyr så mye mer også. De har firhjuling, båt, natursti, hinderløype, trampoline, sansehage og ikke minst kjøkkenet til gården blir godt brukt. På disse plassene blir det fisket og lært hvordan man tilbereder fisken helt frem til matfatet.  Vi har naturfag ekskursjoner, svømme opplæring, lærer de førstehjelp, snekring og enkel sveising er til og med en del av tilbudet. Det som er viktig er å finne måten å nå gjennom for at personer skal få en god opplevelse og samtidig lære på veien. 

Velkommen til gården!

Gårdsinformasjon

Adresse

Myrbostadveien 273, 6440 Elnesvågen

Fylke

Møre og Romsdal

Kommune

Hustadvika