Aulihagen Gård

Verifisert medlem av Inn på Tunet

Gården Aulihagen befinner seg i Sør-Odal kommune i Innlandet, og er en jord og skogeiendom.

Gården eies av Aina N. og Harald Holt. Aina er i tillegg daglig leder i Oppstad gårds- og naturbarnehage. Harald har lang erfaring som lærer i naturbruk; jordbruk, skogbruk og tekniske fag i tillegg til sertifisert opplæring i truck og masseforflytningsmaskiner.

De produserer korn, poteter, ved og tømmer. I tillegg har de Oppstad gårds- og naturbarnehage vegg i vegg, og de bruker gården og nærområdet til sine aktiviteter.
Grill hytte, gapahuk, lavvo, grønnsakshage blir brukt og barna steller ofte de fire geitene og eselet Rosinante som bor på gården.

Det er bygget ny låve på gården med stort verksted, oppholdsrom og garderobe/toaletter som vil benyttes av deltagere på aktiviteter.
På denne gården tilbys prosjektbaserte oppgaver tilknyttet verkstedet der det er opplæring i forskjellige verktøy og sikkerhet i forhold til de forskjellige verktøyene.
Og selvsagt skal det både skrus og bygges. Det er også aktuelt å gi opplæring i traktorkjøring, bruk av motorsag og annet utstyr som krever dokumentert opplæring.

 

 

 

Gårdsinformasjon

Adresse

Ringåsvegen 193, 2100 Skarnes

Fylke

Innlandet

Kommune

Sør-Odal kommune